Report displays non existing pictures

edited May 2008 in Server
Hello,

We have a simple report that displays the employee's pictures.
The (jpg) pictures are saved in the db as Blob, the report simply
goes through all records and displays the pictures.

No problem in the enterprise version, but the report server displays
the last shown picture a second time for employee's who don't have any
picture.

So if employee C has no picture we get

Employee A , pic A
Employee B, pic B
Employee C, pic B

...

Is there a way to fix this other than adjust the report to force
"visible = false" when the blob is null ?

Thankx
Chantal

Comments

  • edited May 2008
    See my reply to your other post.

    Reports should work the same, whether run on the report server or via a
    standard windows application.


    --
    Nard Moseley
    Digital Metaphors
    www.digital-metaphors.com

    Best regards,

    Nard Moseley
    Digital Metaphors
    www.digital-metaphors.com
  • edited May 2008
    I know they should, but this one doesn't!
    If I ever come after why I'll post it here.

    Chantal

    On Tue, 27 May 2008 08:41:57 -0500, "Nard Moseley \(Digital
  • edited May 2008

    Make sure that you have a thread-safe database connection and that any
    event-handler code associated with the report is also thread-safe. Do not
    use any global variables, objects, etc.

    You can also try creating a test case that we can run here. Perhaps dump of
    your data out to a ClientDataSet. Or create an example that uses Interbase
    or DBDemos.


    --
    Nard Moseley
    Digital Metaphors
    www.digital-metaphors.com

    Best regards,

    Nard Moseley
    Digital Metaphors
    www.digital-metaphors.com
This discussion has been closed.